The Hospitality Club
...събира хората заедно
За първи път ли сте тук? Въпроси? Разговаряйте с членовете и доброволците сега!
EnglishEnglish Arabicعربي Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês BrasilianPortuguês (bra) RomanianRomână RussianРусский slovenianSlovenščina SerbianSrpski FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Вход     Регистрирай се!

Най-често задавани въпроси

 Информация
у дома
Въпроси и Отговори
Подробности
Страни
Чуждият опит
Посланици
Профили
Правила
Медии
За нас
Форум
Чат
Линкове
Карта на сайта


 Специални
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Предимства
- Безплатно настаняване по целия свят
- Срещи с дружелюбни хора
- Без разноски
- Междукултурно разбиране
- Без задължения
- Гарантиране на сигурността
- Без комерсиализиране
Присъедини се!

 Статистика
number of Hospitality Club members

Тук са отговорите на въпросите , които най-често чуваме. Ако вашият въпрос не е тук, моля изпратете съобщение на info@hospitalityclub.org и ние ще ви отговорим възможно най-бързо. За членовете Member FAQ ,място , в което има повече въпроси и отговорите им

Кой може да стане член на The Hospitality Club ?
Всеки. Ако искаш да пътуваш или просто да срешнеш интересни хора , тогава ти си точния човек за The Hospitality Club! През последните десет години забелязахме , че повечето от нашите членове имат една често срещана характеристика : приятелството.

Присъединяването напълно безплатно ли е?
Да. Ние никога няма да възложим членска такса. Няма цена за нея. Единственото нещо е да посветите време ,за да ни помогнете да направим The Hospitality Club подобър.

Каква лична информация трябва да предоставя?
Вие трябва да предоставите следната информация , за да станете член на The Hospitality Club: име , точен адрес и валиден email адрес. Всяка друга информация е по избор.

Другите членове ще виждат ли моята лична информация?
Вие решавате колко информация да предоставиме за себе си . Другите членове ще виждат единствено вашето потребителск име, град и страна. Може да скриете вашето истинско име и адрес и всяка друга допълнителна информация. Вашия email няма да се вижда, членовете ще се свързват с вас през сайта.

Хората , който не са членове имат ли достъп до профила ми?
Не. Да бъдеш допуснат до личното членско пространство, е необходимо да си регистриран и да имаш валидна парола.

Необходимо ли е да гостоприемен за да ми бъде позволено да използвам услугите безплатно?
Не.Можете да се регистрирате сега и да заминете за пътешествие утре , ако намерите хора ,които да ви приемат. Разбира се, ние учтиво ви питаме дали бихте могли да помогнете на други пътуващи с място , на което да останат или нещо друго с което можете да им помогнете. Идеята на The Hospitality Club е да окажете помощ и да получите такава.

Какви са моите задължения като член ?
Вие сте задължен да се отнасяте с уважение към другите членове и да следвате правилата на Hospitality Club. .

Каква е моята защита срещи престъпници , които идват да ме посетят ?
Всеки член ,който се свързва чрез The Hospitality Club е задължен да даде своето пълно име , номер на паспорт и потребитеското име в The Hospitality Club. Можеш да я съхраниш на безопасно място или да я изпратиш на security@hospitalityclub.org , където ние я съхраняваме за тебе. Когато твоят гост пристигне , не забравяй да му провериш паспорта , за да се увериш в идентичността на информацията , която си получил. Без съмнение информацията трябва да съвпада.

Какви други мерки за сигурност са валидни?
Когато вашия бъдещ гост ви снабди с неговото потребителско име в The Hospitality Club, вие имате възможност да проверите профила му в интернет. Можете също така да прочетете коментарите на други членове и да видите неговите предишни гости и приемници , както и хората хората , който му се доверявaт. Също така , моля ви да пишете и вашите мнения и коментари по отношение на други членове – това допълнение прибавя сигурност за всички нас.

Могат ли двоики или семеиства да се регистрират с една регистрация?
Не. Ние ви молим да се регистрирате поотделно.Разбира се , че можете да използвате клуба заедно и да запишете в профила си , че живеете и пътувате заедно. Но влизайки поотделно ви дава възможност да посочете различни интереси и е наистина решаващ механизъм за обратна връзка в рамките на клуба .

Нямам паспорт,защото съм пътувам само в Европа , лична карта достатъчно ли е за да влезеш?
Да. Ти не се нуждаеш от паспорт за да влезеш , единствено когато наистина го използваш. Когато пътуваш из Европа или собствената си страна напълно нормално е да използвап лична карта , тъй като това е легален документ. И това е целта на правилото – да се идентифицираш пред члена , които срещнеш.

На колко години са повечето членове?
В клуба има хора от всички възрасти. Много млади хора влизат, но също така има доста зрели членове. Вие ще намерите каквото търсите.

Забравих паролата си – какво да правя?
Ние можем да изпратим нова парола на email адреса, който сте посочили като влизате. Моля използвайте “ Забравих паролата си “ линк под полето за влизане. Вие трябва да напишете потребителското име и email адреса който сте използвали като влизате.

Забравих потребитеслкото име – какво да правя?
Моля изпратете email адрес на password@hospitalityclub.org със следната информация: пълно име, адрес , град , регион и страна. Ние ще ви изпратим потребителското име на email адреса , който сте въвели в регистрацията.

Как мога да се свържа с някои друг член?
Никакви email адреси не са посочени в сайта , за да осигурят уединение и безопастност на всички членове и да ги предпазят от задръстване на пощата с ненужни неща. За да се свържеш с друг член , вие трябва да използвате механизма на сайта. Всички съобщения се препращат директно на пощата на съответния член , на когото пишете.

Как мога да напуска клуба ?
За да се излезнете от сайта , моля изберете “Добави моя профил” , натиснете линка на върха за да смените необходимата информация и да попълните формата с вашето потребитеско име, парола , пълно име и email адреса , който сте използвали. В полето за причините на преработване и допълване , моля напишете : “ Моля изтриите моя профил” и също би било хубаво да ни дадете малък коментар защо искате да напуснете клуба , за да можем да отстраним проблемите със сайта, които са причинили тази ваша стъпка. Когато ние получим тези данни, ние ще изтрием вашият профил и потребителско име.

Как мога да помогна като доброболец?
Ако искате да помогнете The Hospitality Club да стане едно от най-хубавите неща в интернет и в реалния живот, изпратете ни съобщение на volunteer@hospitalityclub.org или към листа с довроволци , които работят заедно.Тогава ще получиш последната информация за това как можеш да помогнеш. Също така моля често проверявайте Помогни ни ! или Раздел Доброволци в мястото на членовете , ние поставяме много идеи и запитвания за помощ тук. Защо са тези реклами? Мислех си , че саита не е комерсиалне проект.

Проекта не е комерсиален , всички доброволци прекарват много часове , защото вярват в идеята за обмена на гостоприемство. Обаче, колкото по успешен става сайта , толкова повече трябва да плащаме за webпространство. Вместо да запитваме най-посветените доброволци да плащат затова от техните джобове, ние решихме да осъществим Google`s най-вълнуващите нови рекламни технологии на саита. Винаги се опитваме да намерим най- интелигентния начин за спонсориране на този проект и винаги ще поддържаме безплатни членски такси, така че независимо къде сте на планетата и колко пари имате , вие можете да бъдете част от света на световната широка мрежа на приятелските хора.
Проекта не е комерсиален , всички доброволци прекарват много часове , защото вярват в идеята за обмена на гостоприемство. Обаче, колкото по успешен става сайта , толкова повече трябва да плащаме за webпространство. Вместо да запитваме най-посветените доброволци да плащат затова от техните джобове, ние решихме да осъществим Google`s най-вълнуващите нови рекламни технологии на саита. Винаги се опитваме да намерим най- интелигентния начин за спонсориране на този проект и винаги ще поддържаме безплатни членски такси, така че независимо къде сте на планетата и колко пари имате , вие можете да бъдете част от света на световната широка мрежа на приятелските хора.

Не беше отговорено на въпросите ви ? Изпратете ги на info@hospitalityclub.org !

Научи повече - Регистрирай се!

 Спонсорирани връзки    ?

у дома - Контакт - Главно меню - Регистрирай се - Помощ - Подробности - Страни - За нас - Чат - Карта на сайта - отхвърляне

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Всички права запазени