The Hospitality Club
... yhdistää ihmisiä!
Ensimmäistä kertaa täällä? Kysymyksiä? Chattaa jäsenten ja vapaaehtoisten avustajien kanssa!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês BrasilianPortuguês (bra) RomanianRomână RussianРусский slovenianSlovenščina SerbianSrpski SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Sisään     Liity mukaan

F A Q - Useimmin Kysytyt Kysymykset

 Tietoa Clubista
Alkuun
FAQ
Esittely
Maat
Kokemuksia
Lähettiläät
Esimerkkiprofiilit
Säännöt
Media
Tausta
Keskustelupalstat
Chat
Linkit
Sivukartta


 Erikoiset
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Jäsenyyden edut:
- yövy ilmaiseksi maailman jokaisessa kolkassa
- opi tuntemaan muita kulttuureja
- tutustu ystävällisiin ihmisiin
- täysin ilmainen
- ei velvoitteita
- turvallinen
- epäkaupallinen
Liity meihin!

  Tilastot
number of Hospitality Club members

Täältä löydät vastaukset meille useimmin esitettyihin kysymyksiin. Jos haluat tietää vielä jotain muuta, lähetä postia osoitteeseen info@hospitalityclub.org ja vastaamme erittäin mielellämme. Jäsenille on olemassa vielä erikseen laajempi Jäsenten FAQ with more questions and answers.

Kuka voi liittyä Hospitality Clubiin?
Kuka tahansa. Jos pidät matkustelusta ja haluat tutustua ihmisiin muista kulttuureista niin olet tervetullut joukkoomme. Tässä muutaman vuoden aikana olemme huomanneet yhden ominaisuuden yhdistävän jäseniämme: ystävällisyyden.

Onko liittyminen todella ilmaista?
Kyllä. Jäsenyys ei maksa kenellekään yhtään mitään. Pyydämme jäseniämme vain uhraamaan hieman aikaansa ja vaivaansa ja jakamaan Hospitality Club-kokemuksensa meidän kaikkien kanssamme kirjoittamalla kaikista tapaamistaan jäsenistä kommentin.

Mitä henkilökohtaisia tietoja minun pitää ilmoittaa?
Saadaksesi jäsenyyden sinun täytyy ilmoittaa nimesi ja asuin- sekä sähköpostiosoitteesi. Kaikki muut tiedot ovat vapaaehtoisia.

Onko profiilini vapaasti kaikkien nähtävissä? Näkevätkö muut jäsenet henkilökohtaiset tietoni?
Profiileja eivät pääse katsomaan muut kuin rekisteröityneet jäsenet, jotka näkevät automaattisesti vain käyttäjätunnuksesi, asuinkaupunkisi ja maasi. Loppujen näkyvyydestä päätät itse.

Profiiliani ei siis näe rekisteröitymättä kerhoon?
Ei. Profiilit sijaitsevat suojatulla jäsensivustolla, jonne päästäkseen täytyy olla hyväksytty jäsen.

Täytyykö minun tarjota majoitusta saadakseni yöpyä ilmaiseksi muiden luona?
Hospitality Club ei pakota ketään mihinkään. Voit liittyä jo tänään ja kysyä yöpaikkaa muilta jäseniltä heti vaikka huomiselle matkallesi. Clubin ideana kuitenkin on yhtälailla tarjota kuin pyytää.

Mitä velvollisuuksia minulla on jäsenenä?
Jäsenillä on velvollisuus kunnioittaa toisiaan ja noudattaa Hospitality Clubin sääntöjä . .

Kuinka Clubi takaa turvallisuuteni päästäessäni tuntemattomia kotiini?
Jäsenen tulee yöpaikkaa pyytäessään ilmoittaa sekä oikea nimensä että passinsa numero, jotka majoittaja tarkistaa vieraan saapuessa. Voit vielä halutessasi ilmoittaa vieraasi tiedot osoitteeseen security@hospitalityclub.org where we will store it for you. When your guest arrives, make sure you check the passport to verify the identity information you received. This way the identity will be confirmed without doubt.

Mitä muita turvatoimia Clubi tarjoaa?
Voit tarkistaa yösijan pyytäjän profiilin ja lukea muiden hänestä kirjoittamat kommentit. Kommenttien jättäminen onkin olennainen osa Hospitality Clubia ja lisää koko kerhon turvallisuutta.

Minulla ei ole passia, koska olen matkustanut vain Euroopassa. Riittääkö henkilö-/ajokorttini henkilöllisyyteni todistamiseen?
Kyllä. Kaikki kuvalliset, virallisesti hyväksytyt henkilöllisyystodistukset kelpaavat. Pääasia on varmuus henkilöllisyydestä ja turvallisuus.

Voivatko parit / perheet rekisteröityä yhdellä tunnuksella?
Eivät mielellään. Pyydämme jokaista, joka aikoo pyytää yösijaa Clubin kautta rekisteröitymään henkilökohtaisesti. Tämä on sekä turvallisuuden parantamiseksi, että palautejärjestelmän toiminnan takaamiseksi.

Minkä ikäisiä jäseniä Clubilla on?
Hospitality Clubiin kuuluu kaiken ikäisiä ihmisiä. Ymmärrettävästi joukossamme on paljon nuoria, mutta myös kohtalainen määrä iäkkäämpiä reissaajia.

Unohdin salasanani, mitä voin tehdä?
Inhimillisen muistihäiriön iskiessä klikkaa Unohtuiko? linkkiä ja lähetämme salasanasi sähköpostilla annettuasi käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi.

Unohdin käyttäjätunnukseni, mitäs nyt?
Lähetä sähköpostia osoitteeseen password@hospitalityclub.org ja pistä aiheeksi: Forgot my user name. Kerro postissa nimesi ja koko asuinosoitteesi sekä profiiliin ilmoittamasi sähköpostiosoitte niin etsimme kadonneen tunnuksen.

Kuinka otan yhteyttä muihin jäseniin?
Sähköpostiosoitteita ei näytetä profiileissa yksityisyyden säilyttämiseksi ja spammin välttämiseksi. Clubin oma viestijärjestelmä välittää postit käyttäjätunnukselle ilmoitettuun osoitteeseen.

Kuinka eroan Hospitality Clubista?
Valitse Member Menussa "Edit My Profile" ja klikkaa Required Informationin alla olevaa linkkiä "Use this form to update this info". Täytä kaavakkeeseen nimesi, salasanasi sekä sähköpostiosoitteesi ja ilmoita muutoksen syyksi "Please delete my profile." Ja arvostaisimme kovasti, jos voisit vielä ilmoittaa syyn eroamisellesi.

Kuinka voin ilmoittautua vapaahtoiseksi avustajaksi?
Jos haluat olla aktiivisesti mukana tekemässä Hospitality Clubista maailman mukavinta järjestöä niin lähetä postia osoitteeseen volunteer@hospitalityclub.org tai liity suoraan vapaaehtoisten postituslistalle . Näin saat suoraan sähköpostilaatikkoosi tiedot, kuinka voit kulloinkin auttaa. Tarkista myös säännöllisesti Member Menusta "Help Us!" ja "Local Volunteers" linkit.

Minkä takia Clubin sivuilla on mainoksia? Luulin tämän olevan ei-kaupallinen projekti!
Hospitality Club ON ei-kaupallinen järjestö, joka toimii täysin vapaaehtoisten voimin. Kuitenkin toiminnan kasvaessa kasvavat myös palvelin- / verkkokustannukset, jotka rahoitamme mieluummin mainoksilla kuin jäsenmaksulla.

Jäikö vielä jotain epäselväksi? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@hospitalityclub.org !

Lue lisää - Liity mukaan

 Sponsoroidut linkit    ?

Alkuun - Yhteydenotot - Päävalikko - Liity - Apua - Esittely - Maat - Tausta - Chat - Sivukartta - Vastuuvapauslauseke

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Kaikki oikeudet pidätetään.