The Hospitality Club
...összehozza az embereket!
Elõször jársz itt? Kérdéseid vannak? Most rögtön beszélgethetsz klubtagokkal és önkéntesekkel!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês BrasilianPortuguês (bra) RomanianRomână RussianРусский slovenianSlovenščina SerbianSrpski FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Bejelentkezés     Regisztráció:

Gyakori kérdések

 Informci
Kezdõlap
GyIK
Körutazás
Országok
Tapasztalatok
Nagykövetek
Minta-profilok
Szabályok
Média
Rólunk
Fórum
Chat
Linkek
Sitemap


 Különlegességek
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Elõnyök
- ingyenes szállás szerte a világon
- kedves emberekkel talákozhatsz
- nem kerül semmibe
- nemzetek közötti megértés
- nincs kötelezettség
- biztonsági intézkedések
- nem kereskedelmi
...csatlakozz!

 Statisztika
number of Hospitality Club members

Itt vannak a válaszok azokra a kérdésekre amelyeket leggyakrabban hallunk.Ha a te kérdésed nem szerepel,küldj egy üzenetet a info@hospitalityclub.org -nak és mi olyan gyorsan válaszolunk ahogy tudunk.A tagok részére van egy Member FAQ több kérdéssel és válasszal.

Ki lehet a Hospitality Club tagja?
Mindenki.Ha szeretsz utazni vagy találkozni érdekes emberekkel. akkor te vagy a megfelelő ember a Hospitality Club számára!Az elmult években felfedeztük, hogy a legtöbb tagunknak van egy közös tulajdonsága:a barátságosság.

Valóban ingyenes a belépés?
Igen.Soha nem kérünk tagdíjat.Semmilyen költség nem terhel.Csak azt kérjük, hogy szánj ránk ha tudsz egy kevés időt,és segíts abban,hogy a Hospitality Clubot egyre jobbá tegyük.

Milyen adatokat kell szolgáltatnom?
A következő adatokat kell megadnod ahhoz,hogy klub tag lehess:név, teljes cím és egy érvényes e-mail címet. Minden további adat önkéntes.

A személyes adataimat a többi tag megnézheti?
Te döntöd el milyen adatokat kívánsz magadról feltárni. A többi tag csak a felhasználó nevedet,a várost és az országot láthatja.Elrejtheted az igazi nevedet és címedet, és a többi adatról te dönthetsz. Az e-mail címed sem lesz nyilvános, a többi tag a honlapunkon keresztül tud kapcsolatba lépni.

Akik nem tagok hozzájuthatnak a személyes adataimhoz?
Nem.A titkosított személyi területre csak elfogadott tagok érvényes jelszóval juthatnak be.

Vendégül kell látnom először hogy igénybe vehessek ingyenesen más embereknél szállást?
Nem. Ma bejelentkezhetsz és holnap útnak indulhatsz, ha találsz valakit,aki hajlandó szállást adni.Természetesen szépen kérünk hogy,segítsd a többi utazót szállással vagy bármi mással ami rendelkezésedre áll. A Hospitality Club alapelve: adni és elfogadni segítséget.

Mint tagnak milyen kötelezettségeim vannak?
Tisztelettel kell bánnod a többi taggal és követned kell a Hospitality Club szabályait. .

Mi a védelmem, hogy nem bűnözők látogatnak meg?
Az összes tag, aki kapcsolatba kerül veled Hospitality Clubon keresztül, meg kell adja teljes nevét, útlevél számát és a Hospitality Club felhasználó nevét.Ő rízd meg ezeket az adatokat biztos helyen vagy küldd el a security@hospitalityclub.org címére ahol azt tároljuk.Amikor a vendéged mgérkezik,ellenőrízd az útlevelét és az azonosítási adatait amelyeket megkaptál.Az azonosítás így kétség nélkül elvégezhető.

Milyen egyéb biztonsági intézkedések állnak rendelkezésre?
Mivel jövőbeli vendégeid megadják neked a Hospitality Clubnál lévő felhasználó nevét,ellenőrízni tudod a profilt az interneten.El tudod olvasni más tagok megjegyzéseit erről a tagról és megnézheted vendégeinek és vendéglátóinak véleményét,valamint azokét az emberekét akik bíznak benne.Írd meg a megjegyzéseidet más tagokról- ez a jellemzés biztonságot nyujt mindnyájunknak.

Házaspárok vagy családok szerepelhetnek-e egy regisztrációban?
Nem.Kérjük, hogy jelentkezzetek egyénileg. Természetesen használhatjátok a klubot együtt,és írd be a profilodba, hogy a társaddal együtt élsz és utazol. De ha külön-külön jelentkeztek be, lehetőséget ad arra,hogy megadjátok eltérő érdeklődéseteket amely alapvető a klubon belüli visszacsatoláshoz.

Nem rendelkezem útlevéllel, mivel csak Európában utazom, elég a személyi igazolványom a bejelentkezéshez?
Igen. Nincs szükséged útlevélre a bejelentkezéshez, csak ha ténylegesen használod a klubot. Ha Európán vagy saját országodon belül utazol, ahol általában nem kell útlevelet használni,a személyi igazolványod elég, miután az törvényes azonosító ott. A szabály célja az, hogy azonosíthasd azt a klubtagot akivel találkozol.

Milyen korú a tagok többsége?
Az emberek a legkülönbözőbb korúak.Nagyon sok fiatal ember jelentkezett be, de van néhány idősebb tagunk is.Meg fogod találni akit keresel.

Elfelejtettem a jelszavamat-mit tehetek?
Elküldhetünk egy új jelszót arra az e-mail címre, amelyet jelentkezéskor megadtál. Használd a "Forgot your password?"kapcsolatot a bejelentkező ernyőn.Meg kell adnod felhasználó nevet és e-mail címet amelyet jelentkezéskor használtál.

Elfelejtettem a felhasználó nevemet- mit tehetek?
Küldj egy e_mailt a password@hospitalityclub.org -ra a következő adatokkal: teljes név, cím, város, megye és ország.Elküldjük a felhasználó nevedet arra az e_mail címre, amelyet a regisztráláskor adtál meg.

Hogyan léphetek kapcsolatba egy másik taggal.
Nincs az e-mail cím a személyi oldalon megadva, hogy biztosítsuk a magánéletét és biztonságát minden tagnak és elkerülni a levélszemetet.Más tagokkal való kapcsolatfelvételhez használhatod a személyes oldal üzenő szolgáltatását. Az összes üzenetet annak a tagnak az e- mail címére küldjük, akinek írni akartál.

Hogyan léphetek ki a klubból?
Kérjük jelentkezz be a személyes oldalra válaszd a " Edit my profile "-t és kattints a tetejére, hogy változtass a személyes adataidon, írd be az ívre a felhasználó nevedet, jelszavadat, teljes nevedet és az e-mail címet amellyel bejelentkeztél. A frissítés oka mezőbe írd be:"kérem az adataim törlését" és nagyon kedves volna ha egy rövid megjegyzéssel indokolnád miért választottad azt, hogy kilépsz a klubból,ezáltal meg tudjuk oldani azt a problémát, amaly ezt a lépésedet okozta.Amikor megkapjuk ezt az adatot, törölni fogjuk adataidat és felhasználói elszámolásodat.

Hogyan tudok önkéntesként segíteni?
Ha szeretnél a Hospitality Clubnak segíteni,megteheted az interneten és a való világban, kérjük küldj egy üzenetet a volunteer@hospitalityclub.org -nak vagy a subscribe yourself directly -nak az önkéntesek levelezési listájára amelyet az együttmüködéshez használunk.Meg fogod kapni a legfrisebb tájékoztatást: hogy tudsz segíteni.Kérlek rendszeresen tekintsd meg a Help us! és az önkéntes részt a tag-felületen,nagyon sok ötletet és kívánságot a segítésre tüntetünk ott fel.

Miért vannak hírdetések? Azt gondoltam, hogy ez egy nem-kereskedelmi vállalkozás.
Valóban nem-kereskedelmi vállalkozás vagyunk, az összes önkéntes sok-sok órát dolgozik, mert hisz a vendégszeretet cseréjében.Mindenesetre, minél sikeresebbé válik az oldal, annál többe kerül annak fenntartása.Ahelyett, hogy a legelkötelezettebb önkénteseket kérnénk, hogy a saját zsebéből fizesse azt ki, elhatároztuk, hogy bevezetjük a Google új hirdetési módszerét a honlapon. Mindíg megpróbálunk intelligens módot találni a vállalkozás anyagi alapjának biztosítására, a tagságot ingyenesen biztosítjuk, így nem számít hogy hol élsz a földön, mennyi pénzed van, része lehetsz a barátságos emberek világméretű szervezetének.

Nem kaptál választ a kérdésedre? Küldd el azt a info@hospitalityclub.org -nak!

több infò - Regisztráció:

 Tmogatott kapcsolatok    ?

Kezdõlap - Kapcsolat - Fõ menü - Regisztráció - Segítség - Körutazás - Országok - Rólunk - Chat - Sitemap - Disclaimer

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Minden jog fenntartva