The Hospitality Club
...събира хората заедно
За първи път ли сте тук? Въпроси? Разговаряйте с членовете и доброволците сега!
EnglishEnglish Arabicعربي Chinese中文 Chinese simplified中文 GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский SerbianSrpski FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Вход     Регистрирай се!

Правила

 Информация
у дома
Въпроси и Отговори
Подробности
Страни
Чуждият опит
Посланици
Профили
Правила
Медии
За нас
Форум
Чат
Линкове
Карта на сайта


 Специални
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Предимства
- Безплатно настаняване по целия свят
- Срещи с дружелюбни хора
- Без разноски
- Междукултурно разбиране
- Без задължения
- Гарантиране на сигурността
- Без комерсиализиране
Присъедини се!

 Статистика
number of Hospitality Club members
The Hospitality Club събира разнообразни хора по целия свят. За да е безопастно и незабравимо изживяване за всички , всеки член трябва да следва малко, но стриктно приложими правила. Ако откриеете някой , който не ги спазва , моля ви да ни пишете на abuse@hospitalityclub.org и ние ще се справим с проблема.

1. The Hospitality Club е само за членове.

За да станеш член , трябва да представиш правилна информация за себе си. След проверяването на тази информация ( да се убедим , че ти наистина си реален човек), ние ще ти изпратим известие за одобрение. Можеш да влезнеш като член в сайта и да се свържеш с други членове. Не използвай потребителското име на друг член , също така не предоставяй й своя.

2. The Hospitality Club е свободен за посетители и за стопани

Всичко е безплатно. Ако сте гост , не се изисква да плащате никакви пари за отсядането си у приемния човек. Разбира се , ако сте причина за много разходи (телефонни разговори, хр