The Hospitality Club
... yhdistää ihmisiä!
Ensimmäistä kertaa täällä? Kysymyksiä? Chattaa jäsenten ja vapaaehtoisten avustajien kanssa!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски Chinese中文 Chinese simplified中文 GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский SerbianSrpski SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Sisään     Liity mukaan

Kuusi Kultaista Sääntöä

 Tietoa Clubista
Alkuun
FAQ
Esittely
Maat
Kokemuksia
Lähettiläät
Esimerkkiprofiilit
Säännöt
Media
Tausta
Keskustelupalstat
Chat
Linkit
Sivukartta


 Erikoiset
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Jäsenyyden edut:
- yövy ilmaiseksi maailman jokaisessa kolkassa
- opi tuntemaan muita kulttuureja
- tutustu ystävällisiin ihmisiin
- täysin ilmainen
- ei velvoitteita
- turvallinen
- epäkaupallinen
Liity meihin!

  Tilastot
number of Hospitality Club members
Hospitality Clubin tarkoitus on saattaa yhteen erilaisia ihmisiä joka puolelta maailmaa. Pitääksemme Clubin turvallisena ja luotettavana tulee kaikkien noudattaa Kuutta Kultaista Sääntöä. Jos huomaat jonkun rikkovan sääntöjämme vastaan niin ole hyvä ja kirjoita osoitteeseen abuse@hospitalityclub.org ja me tutkimme asian.

1. Hospitality Club on vain jäsenille

Muut kuin jäsenet eivät pääse selaamaan tietokantojamme. Päästäksesi jäseneksi sinun tulee rekisteröityessäsi ilmoittaa oikea nimesi ja osoitteesi, jotka tarkistamme ennen hyväksymistä. Jokaisella Clubin kautta majapaikkaa hakevalla tulee olla oma tunnuksensa, pariskunnat eivät saa rekisteröityä vain toisen nimellä.

2. Hospitality Club on kaikille ilmainen

Clubin jäsenyys ei maksa mitään. Myöskään majapaikan tarjoajat eivät saa pyytää yösijasta rahaa. Vieraat maksavat kuitenkin ruoasta ja esim. puhelimen käytöstä. Muistakaa terve järki ja kohteliaisuus.

3. Henkilöllisyyden ilmoittaminen - Ottaessasi yhteyttä toiseen jäseneen ensimmäistä kertaa sinun tulee ilmoittaa hänelle:
 • Oikea nimesi
 • Passisi numero
 • Käyttäjätunnuksesi
 • Näin jäsenillä on mahdollisuus tarkistaa toistensa profiilit ja heistä kirjoitetut kommentit. Tämä lisää turvallisuutta ja luotettavuutta.

  4. Henkilöllisyyden todistaminen

  Tavatessasi majapaikan tarjoajan tulee sinun näyttää hänelle passisi. Isäntänä sinulla on puolestaan oikeus ja velvollisuus kysyä vieraasi passia nähtäväksesi.

  5. Ei roskapostia!

  5. Clubin kautta ei tule lähettää mitään varsinaiseen toimintaan kuulumatonta postia. Hospitality Club ei esimerkiksi ole
  - Työn- tai asunnonhakupalvelu
  - Mainoskanava yhtään millekään
  - Deittifoorumi
  Lisäinformaatiota löytyy Stop Spam -sivulta.

  6. Hospitality Club ei velvoita jäseniään mihinkään

  Jäsenet eivät ole velvollisia majoittamaan tai auttamaan toisiaan missään olosuhteissa. Tarjoamme jäsenille foorumin sopia ja järjestää tapaamisensa henkilökohtaisesti ja jokainen arvioi itse kenet päästää kotiinsa tai kenen luokse haluaa yöksi mennä.


  Jäsenen rikkoessa jotain näistä säännöistä kirjoitamme hänen profiiliinsa julkisen kommentin ja vakavamman tai toistuvan rikkomuksen seurauksena poistamme hänen tunnuksensa kokonaan.

  Jos huomaat jonkun rikkovan sääntöjämme vastaan niin ole hyvä ja kirjoita osoitteeseen abuse@hospitalityclub.org ja me tutkimme asian.

  Lue lisää - Liity mukaan

   Sponsoroidut linkit    ?

  Alkuun - Yhteydenotot - Päävalikko - Liity - Apua - Esittely - Maat - Tausta - Chat - Sivukartta - Vastuuvapauslauseke

  Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Kaikki oikeudet pidätetään.