The Hospitality Club
...noi aducem oamenii impreuna!
Esti aici pentru prima oara ? Intrebari ? Vorbeste cu membri si voluntari chiar acum!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски Chinese中文 Chinese simplified中文 GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RussianРусский SerbianSrpski FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Intrare     Inscrieti-va!

Reguli

 Informatii
Pagina de start
Intrebari frecvente
Tur
Tari
Experiente
Ambasadori
Exemple de profile
Reguli
Media
Despre noi
Forum
Chat
Link-uri
Harta site-ului


 Speciale
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Avantaje
- cazare gratuita in toata lumea
- intalnesti oameni prietenosi
- nu te costa nimic
- intelegere interculturala
- fara obligatii
- in siguranta
- ne-comercial
...hai si tu cu noi!

 Statistici
number of Hospitality Club members
The Hospitality Club aduce impreuna diverse persoane din intreaga lume. Pentru a face din acest lucru o experienta placuta si sigura pentru fiecare dintre noi, toti membrii trebuie sa respecte doar cateva reguli, foarte stricte insa. Daca afli ca cineva incalca aceste reguli, te rugam sa trimiti un mail la abuse@hospitalityclub.org iar noi vom rezolva problema.

1. The Hospitality Club este doar pentru membri.

Pentru a deveni membru, trebuie sa pui la dispozitie informatii foarte corecte despre tine. Dupa ce verificam aceste informatii (pentru a ne asigura ca esti o persoana reala) iti vom trimite o instiintare de aprobare a inscrierii. Dupa ce devii membru poti sa intri pe site si sa-i contactezi pe ceilalti membri.

Pentru a deveni membru, trebuie sa pui la dispozitie informatii foarte corecte despre tine. Dupa ce verificam aceste informatii (pentru a ne asigura ca esti o persoana reala) iti vom trimite o instiintare de aprobare a inscrierii. Dupa ce devii membru poti sa intri pe site si sa-i contactezi pe ceilalti membri.

Nu este nevoie de nici un ban. Bineinteles, daca sederea ta implica cheltuieli pentru gazda (telefon, mancare), va trebui sa platesti pentru acestea.

3. Cand contactezi un memru pentru prima data, trebuie sa-i comunici acestuia urmatoarele:
 • Numele intreg
 • Seria de pasaport
 • Numele de utilizator al The Hospitality Club
 • Prin aceasta ii conferi celuilalt siguranta in legatura cu identitatea ta si va putea sa-ti verifica profilul pe internet.

  4. Cand stai la alt membru, va trebui sa-i arati pasaportul la sosire.

  Astfel, gazda va putea verifica daca informatiile pe care le-a primit prima data cand ai contactat-o sunt corecte.

  5. Nu trimiteti mailuri de alta natura!

  Nu trimiteti mesaje catre alti membri ce nu au legatura cu scopul Hospitality Club. Acestea sint in special dar nu exclusiv cereri de ajutor pentru gasirea unui loc de munca, apartament sau invitatii visa catre alte tari, promotii de site-uri sau intalniri amoroase. Pentru informatii detaliate legate de acest subiect vezi pagina Stop Spam .

  6. Nici un membru nu are nici un fel de obligatii pentru alt membru.

  The Hospitality Club este o infrastructura pentru membri pentru a se putea intalni. Fiecare situatie este diferita si nu exista nici o obligatie, cu exceptia respectului fata de calalalt.


  Orice mambru care va incalca aceste reguli isi va pierde apartenenta dupa o investigatie a The Hospitality Club.

  Aflati mai multe - Inscrieti-va!

   Link-uri sponsorizate    ?

  Pagina de start - Contact - Meniul principal - Inscrieti-va - Ajutor - Tur - Tari - Despre noi - Chat - Harta site-ului - Eliberare de raspundere

  Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Toate drepturile rezervate.