The Hospitality Club
...fr samman mnniskor!
Frsta gngen hr? Frgor? Prata med medlemmar och volontrer p direkten!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски Chinese中文 Chinese simplified中文 GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский SerbianSrpski FinnishSuomi TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Login     Bli medlem!

Regler

 Information
Hem
FAQ
Tur
Länder
Erfarenheter
Ambassadörer
Provprofiler
Regler
Media
Om oss
Forum
Chat
Länkar
Sajtkarta


 Speciellt
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Fördelar
- gratis inackordering världen över
- möt vänliga människor
- helt gratis
- möt och förstå andra kulturer
- inga skyldigheter
- safety features
- icke kommersiellt
...kom ombord!

 Statistik
number of Hospitality Club members
The Hospitality Club för samman olika människor runt om i världen. För att att göra det till så säkra och roliga erfarenheter som möjligt för oss alla måste varje medlem följa några få, men strikt upprätthålla, regler. Om du märker att någon bryter mot dessa regler, skicka ett email till abuse@hospitalityclub.org och vi kommer att ta hand om problemet.

1. The Hospitality Club är för endast medlemmarna.

För att bli medlem måste du bidra med korrekt information om dig själv. Efter att ha kontrollerat denna information (för att vara säkra på att du är en riktig person) så kommer vi skicka dig information om vårt godkännande. Som medlem kan du sedan logga in på webbsajten och ta kontakt med andra medlemmar. Använd inte någon annans medlems konto och ge inte tillgång till ditt eget konto till andra personer än dig själv.

2. The Hospitality Club är gratis för gäster och värdar.

Inga pengar är involverade. Gästar får inte tas betalt av för logi av sin värd. Självklart, om du orsakar kostnader för din värd (telefonsamtal, mat) så ska du betala för detta.

3. När du kontaktar en annan medlem för första gången måste du ge medlemmen följande information om dig själv:
 • Ditt hela namn
 • Passnummer
 • Användarnamn på The Hospitality Club
 • Detta kommer ge andra medlemmar säkerhet om din identitet och möjligheten att läsa din profil och kommentarer om dig på webbsajten.

  4. När du bor hos andra medlemmar måste du visa ditt pass vid ankomst.

  På detta sätt kan din värd kolla om den identitetsinformation han mottagit tidigare stämmer överens med den du tidigare har gett han/henne.

  5. Spamma inte!

  Skicka inte meddelande till andra medlemmar som inte är relaterade till The Hospitality Club. Detta är i synnerlighet men inte uteslutande önskningar för hjälp med att hitta arbete, lägenheten, inbjudan för visum, reklam för olika webbsajter och datingspam. För mer detaljerad information om denna fråga besök Stop Spam sidan.

  6. Ingen medlem är inte under några omständigheter budna att göra något för andra medlemmar.

  The Hospitality Club är en mötesplats för medlemmarna för att träffas och bestämma möte. Varje situation är olika, och de är aldrig budna till något annat mer än att visa respekt för varandra.


  Om någon medlem bryter mot dessa regler kommer det finnas en kommentar angående detta på profilen eller så kommer han/hon mista sitt medlemskap helt efter en undersökning av The Hospitality Club.

  Mer info - Bli medlem!

   Sponsorlnkar    ?

  Hem - Kontakt - Huvudmeny - Bli medlem - Hjlp - Tur - Länder - Om oss - Chat - Sajtkarta - Disclaimer

  Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. All rights reserved.