The Hospitality Club
…povezujemo ljude!
Prvi put si ovde? Imaš pitanja? Razgovaraj odmah sa članovima i volonterima!
EnglishEnglish Arabicعربي belarussianБеларуская BulgarianБългарски catalanCatalà Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Prijavi se     Učlani se!

1. Ideja

 Informacije
Početna strana
Najčešća pitanja
Obilazak sajta
Države
Iskustva
Ambasadori
Primer profila
Pravila
Mediji
O nama
Forum
Chat
Linkovi
Mapa sajta

 Obilazak sajta
1. Ideja
2. Budi gost
3. Budi domaćin
4. Bezbednost
5. Profil
6. O klubu
Učlani se!


 Specijalno
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Prednosti
- besplatan smeštaj širom sveta
- upoznaj druželjubive ljude
- bez ikakvih troškova
- međukulturno razumevanje
- bez obaveza
- sigurnosne mere
- nekomercionalno
...priključi se!

 Statistika
number of Hospitality Club members
Upoznavanje raznih zemalja i drugih kultura, sticanje novih prijatelja – ako voliš sve ovo, onda je Hospitality Club prava stvar za tebe.

Nema većeg zadovoljstva nego da putujući upoznaješ i lokalno stanovništvo. A da ti ljubazna osoba ponudi prenoćište je jedna od najsrećnijih stvari koja može da se desi umornom putniku.

oristeći mogućnosti interneta, danas možemo da napravimo klub koji će putnicima širom sveta omogućiti da se međusobno upoznaju i pomognu jedni drugima. Sve što treba da uradiš je da se učlaniš i ostaviš neke informacije o sebi – napraviš svoj profil. A onda kada budeš želeo da putuješ samo treba da proveriš profile drugih članova na internetu i kontaktiraš ih. Čak i ako ti sam ne putuješ, još uvek možeš da upoznaš zanimljive ljude: drugi putnici koji posećuju tvoju zemlju će te kontaktirati i dobro će im doći bilo šta što možeš da im pružiš – savet, smeštaj ili bilo kakva druga pomoć.

Hospitality Club omogućuje sve ovo, pošto je polazna tačka za sve one koji vole da putuju ili samo da upoznaju ljude iz raznih zemalja. Ništa ne tražimo od tebe. Nudimo ti mogućnost da upoznaš baš one ljude koji će ti pružiti pomoć na sledećem putovanju i baš one ljude kojima će biti potrebna tvoja pomoć kada posete tvoju zemlju.


Dalje - Učlani se!

 Sponzorisani linkovi    ?

Početna strana - Kontakt - Glavni meni - Učlani se - Pomoć - Obilazak sajta - Države - O nama - Chat - Mapa sajta - Disclaimer

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Sva prava zadržana.