The Hospitality Club
…povezujemo ljude!
Prvi put si ovde? Imaš pitanja? Razgovaraj odmah sa članovima i volonterima!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски catalanCatalà Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Prijavi se     Učlani se!

2. Budi gost

 Informacije
Početna strana
Najčešća pitanja
Obilazak sajta
Države
Iskustva
Ambasadori
Primer profila
Pravila
Mediji
O nama
Forum
Chat
Linkovi
Mapa sajta

 Obilazak sajta
1. Ideja
2. Budi gost
3. Budi domaćin
4. Bezbednost
5. Profil
6. O klubu
Učlani se!


 Specijalno
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Prednosti
- besplatan smeštaj širom sveta
- upoznaj druželjubive ljude
- bez ikakvih troškova
- međukulturno razumevanje
- bez obaveza
- sigurnosne mere
- nekomercionalno
...priključi se!

 Statistika
number of Hospitality Club members
Kao član Hospitality Club-a bićeš u mogućnosti da pronađeš ljubazne ljude kod kojih ćeš moći da odsedneš ili koji će ti pokazati okolinu. Možeš da pogledaš profile i kontaktiraš bilo koga ko živi blizu mesta koje posećuješ.

U svakom profilu biće naznačeno da li član može da pruži smeštaj ili bilo šta drugo. Ako u njemu piše "I can offer accommodation" to ne znači da imaš PRAVO da kod njega besplatno odsedneš! To samo znači da je on spreman da primi nekoga ako mu je zgodno u tom trenutku.

Kada kontaktiraš svog mogućeg domaćina moraš mu poslati svoje puno ime, broj pasoša i korisničko ime na Hospitality Club-u, tako da on može da te identifikuje po tvom dolasku (moraš poneti svoj pasoš sa sobom). Ovo omogućuje i tvom domaćinu da vidi tvoj profil pre nego što pristane da te primi. Svaki član može da komentariše svakog drugog člana koga poznaje i ti komentari će biti pored njegovog profila. Tako će i svaki komentar tvog domaćina biti pored tvog profila. Ovo može imati i pozitivne i negativne efekte da u budućnosti nađeš nekoga ko će biti spreman da te ugosti, a trebalo bi da bude i dovoljan motiv da se sa poštovanjem odnosiš prema svojim domaćinima. Naravno i ti možeš poslati komentar u vezi njih.


Prethodno - Dalje - Učlani se!

 Sponzorisani linkovi    ?

Početna strana - Kontakt - Glavni meni - Učlani se - Pomoć - Obilazak sajta - Države - O nama - Chat - Mapa sajta - Disclaimer

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Sva prava zadržana.