The Hospitality Club
…povezujemo ljude!
Prvi put si ovde? Imaš pitanja? Razgovaraj odmah sa članovima i volonterima!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски catalanCatalà Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Prijavi se     Učlani se!

3. Budi domaćin

 Informacije
Početna strana
Najčešća pitanja
Obilazak sajta
Države
Iskustva
Ambasadori
Primer profila
Pravila
Mediji
O nama
Forum
Chat
Linkovi
Mapa sajta

 Obilazak sajta
1. Ideja
2. Budi gost
3. Budi domaćin
4. Bezbednost
5. Profil
6. O klubu
Učlani se!


 Specijalno
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Prednosti
- besplatan smeštaj širom sveta
- upoznaj druželjubive ljude
- bez ikakvih troškova
- međukulturno razumevanje
- bez obaveza
- sigurnosne mere
- nekomercionalno
...priključi se!

 Statistika
number of Hospitality Club members
Kao članu Hospitality Club-a tvoj profil će biti vidljiv i svim ostalim članovima. Ako neki član bude u poseti tvom gradu najverovatnije će te on pozvati telefonom ili e-mail-om, uz molbu da se vidite. Onda zavisi od tebe da ga pozoveš da odsedne kod tebe, da ga pozoveš na večeru, da ga provedeš kroz grad ili na bilo koji drugi način da mu pomogneš. Naravno nisi u obavezi da radiš bilo šta što ne želiš.

Kada te ljudi kontaktiraju moraju da ti pošalju svoje puno ime, broj pasoša i svoje korisničko ime na Hospitality Club-u. Dobra je ideja da pogledaš njihov profil (svaki član ima svoj profil na ovom websajtu). To će ti pomoći da unapred upoznaš osobu. Naravno da možeš da odbiješ svakog ko ti se ne sviđa. Molim te čuvaj kopiju sa informacijama o pasošu svog budućeg gosta na sigurnom mestu, ili je pošalji na security@hospitalityclub.org , gde ćemo je mi čuvati.

Kada prvi put upoznaš svog gosta, molim te pogledaj u njegov pasoš i proveri da li informacije odgovaraju onima koje ti je poslao. Posle toga uživaj u vremenu koje provedeš sa njim! Pokušaj da ga uključiš u svoj svakodnevni život, jer je to često najbolji način da, dobiješ zanimljive informacije o drugoj kulturi i načinu života. Nakon boravka trebao bi da napišeš komentar o svom gostu. To će olakšati drugim domaćinima da odluče da li da ugoste ili ne tog člana.


Prethodno - Dalje - Učlani se!

 Sponzorisani linkovi    ?

Početna strana - Kontakt - Glavni meni - Učlani se - Pomoć - Obilazak sajta - Države - O nama - Chat - Mapa sajta - Disclaimer

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Sva prava zadržana.