The Hospitality Club
...събира хората заедно
За първи път ли сте тук? Въпроси? Разговаряйте с членовете и доброволците сега!
EnglishEnglish Arabicعربي catalanCatalà Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский SerbianSrpski FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Вход     Регистрирай се!

6. За Клуба

 Информация
у дома
Въпроси и Отговори
Подробности
Страни
Чуждият опит
Посланици
Профили
Правила
Медии
За нас
Форум
Чат
Линкове
Карта на сайта

 Гостоприемство
1. Идеята
2. Бъди Гост
3. Бъди "Домакин"
4. Сигурност
5. Профаилът
6. За Клуба
Регистрирай се!


 Специални
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Предимства
- Безплатно настаняване по целия свят
- Срещи с дружелюбни хора
- Без разноски
- Междукултурно разбиране
- Без задължения
- Гарантиране на сигурността
- Без комерсиализиране
Присъедини се!

 Статистика
number of Hospitality Club members
Клубът за Разменно гостоприемство (Hospitality Club) не е сдружение с комерсиална цел. Ние сме просто доброволци, които посвещават свободното си време на тази кауза, защото вярваме, че този Клуб ще позволи на хората във всяко кътче на планетата да намерят приятелства, които иначе не биха намерили, като по този начин спомагаме за световния мир.

За да можем да поддържаме клуба функционален, за да го разрастваме, имаме нужда от много ръце които помагат, много уста, които го популиаризират. Затова след като станете член , моля помислете дали не бихте могли да помогнете с нещо, дори ако това е просто да изратите имейл на приятел разказвайки за нашия Клуб. или пък като сложите връзка на вашия уебсайт. Имаме нужда от всякаква възможна помощ, без значение размера, нито от кой край на света идва.

Също така, ако имате някакви препоръки или предложения за това как да подобрим този уебсайт, моля не се двоумете и ни пишете на адрес info@hospitalityclub.org ! Ние сме посветени на идеята да направим този клуб едно от най-интересните места не само в Интернет.амо по принцип, когато стане въпрос за посещения в други страни и мейдународен културен обмен.


Регистрирай се!

 Спонсорирани връзки    ?

у дома - Контакт - Главно меню - Регистрирай се - Помощ - Подробности - Страни - За нас - Чат - Карта на сайта - отхвърляне

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Всички права запазени