The Hospitality Club
...noi aducem oamenii impreuna!
Esti aici pentru prima oara ? Intrebari ? Vorbeste cu membri si voluntari chiar acum!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски catalanCatalà Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RussianРусский SerbianSrpski FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Intrare     Inscrieti-va!

6. Despre club

 Informatii
Pagina de start
Intrebari frecvente
Tur
Tari
Experiente
Ambasadori
Exemple de profile
Reguli
Media
Despre noi
Forum
Chat
Link-uri
Harta site-ului

  Turul
1. Ideea
2. A fi oaspete
3. A fi gazda
4. Securitate
5. Profilele
6. Despre club
Inscrieti-va!


 Speciale
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Avantaje
- cazare gratuita in toata lumea
- intalnesti oameni prietenosi
- nu te costa nimic
- intelegere interculturala
- fara obligatii
- in siguranta
- ne-comercial
...hai si tu cu noi!

 Statistici
number of Hospitality Club members
The Hospitality Club nu este o institutie comerciala. Suntem voluntari care isi dedica timpul liber acestei cauze, deoarece credem ca acest club va permite oamenilor din intreaga lume sa devina prieteni, care nu s-ar fi intalnit in alt fel, promovand astfel pacea in lume.

Pentru a pastra buna functionare a acestui club si pentru a-l dezvolta, avem nevoie de mult ajutor. Deci, dupa ce te inscri , te rugam sa te gandesti un minut cum ai putea sa ne ajuti, chiar daca este vorba numai de trimiterea unui mail prietenilor pentru a le spune despre club , sau prin adaugarea unui link pe pagina ta de internet. Avem nevoie de orice ajutor pe care il primim, indiferent cat de mic, indiferent de unde esti.

De asemenea, daca ai idei pentru imbunatatirea acestui site sau orice alte comentarii, nu ezita sa ne scrie la info@hospitalityclub.org Noi suntem hotarati sa facem din acest club unul din cele mai frumoase lucruri de pe internet si din lume.


Inscrieti-va!

 Link-uri sponsorizate    ?

Pagina de start - Contact - Meniul principal - Inscrieti-va - Ajutor - Tur - Tari - Despre noi - Chat - Harta site-ului - Eliberare de raspundere

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Toate drepturile rezervate.