The Hospitality Club
…povezujemo ljude!
Prvi put si ovde? Imaš pitanja? Razgovaraj odmah sa članovima i volonterima!
EnglishEnglish Arabicعربي BulgarianБългарски catalanCatalà Chinese中文 Chinese simplified中文 CzechČesky GermanDeutsch EstonianEesti SpanishEspañol EsperantoEsperanto FrenchFrançais hebrewעברית ItalianItaliano HungarianMagyar DutchNederlands PolishPolski PortuguesePortuguês RomanianRomână RussianРусский FinnishSuomi SwedishSvenska TurkishTürkçe ukrainianУкраїнська Prijavi se     Učlani se!

6. O klubu

 Informacije
Početna strana
Najčešća pitanja
Obilazak sajta
Države
Iskustva
Ambasadori
Primer profila
Pravila
Mediji
O nama
Forum
Chat
Linkovi
Mapa sajta

 Obilazak sajta
1. Ideja
2. Budi gost
3. Budi domaćin
4. Bezbednost
5. Profil
6. O klubu
Učlani se!


 Specijalno
AFS
AIESEC
Attac
Eco
Freeloaders
Hitchhikers
Indigenous
Mensa
NGOs
Onenightstay
Peace
Servas
Unitas
YFU
Zellidja

 Prednosti
- besplatan smeštaj širom sveta
- upoznaj druželjubive ljude
- bez ikakvih troškova
- međukulturno razumevanje
- bez obaveza
- sigurnosne mere
- nekomercionalno
...priključi se!

 Statistika
number of Hospitality Club members
Hospitality Club nije komercijalno preduzeće. Mi smo volonteri koji deo svog slobodnog vremena posvećuju ovome, jer verujemo da će ovaj klub omogućiti ljudima širom sveta da steknu prijatelje koje inače nikada ne bi upoznali i tako šire mir među ljudima.

Da bi klub opstao i razvijao se, potrebno nam je dosta pomoći. Nakon što se učlaniš , molim te odvoj par minuta i razmisli da li bi mogao da nam nekako pomogneš, čak i ako je to samo slanje e-mail-a prijateljima u vezi ovog kluba , ili stavljanje linka na svoj homepage. Potrebna nam je sva pomoć, bez obzira kako mala, i bez obzira odakle si.

Ako imaš bilo kakav predlog kako da poboljšamo ovaj sajt ili neki drugi komentar , molim te ne oklevaj i javi se na info@hospitalityclub.org ! Odlučni smo u tome da učinimo ovaj klub najlepšom stvari na internetu ali i u stvarnom svetu.


Učlani se!

 Sponzorisani linkovi    ?

Početna strana - Kontakt - Glavni meni - Učlani se - Pomoć - Obilazak sajta - Države - O nama - Chat - Mapa sajta - Disclaimer

Copyright © 2000-2006 The Hospitality Club. Sva prava zadržana.